Защо роклята на Меган Маркъл е специална?

Какво се крие зад тоалета при обявяването на втората бременност?
17 фев 2021 19:48, Дарена Найденова
8
Защо роклята на Меган Маркъл е специална?
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл изненадаха феновете си, като навръх Свети Валентин обявиха, че очакват второто си дете. Двойката вече има син – Арчи, който скоро ще навърши 2 години.

„Можем да потвърдим, че Арчи ще става батко“, заяви говорител на семейството, като не разкри дали очакваното бебе ще бъде момиче или момче. И докато много фенове се надяват да научат повече подробности около бременността, засега ще получат само официална снимка с Меган и Хари, като двамата решиха да запазят както пола, така и термина в тайна.

Новината за бременността беше изключително романтична по две причини. Първо, че беше споделена навръх Свети Валентин и второ, защото крие връзка с принцеса Даяна. През 1984 година тя обяви, че с принц Чарлз очакват второ дете (самият принц Хари), а датата беше 13 февруари. Това обаче не бяха единствените неща, които хванаха окото на феновете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ся КО?
4
0
 
1
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Снабдена е с бърз магистрален достъп.
3
0
 
6
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Абе вие сте луди. На кой му дреме каква е ролята или друго нещо на тази или тези.Тотално не ни дреме. Местя го.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
една разведена треторазрядна актриса от неаристокр.потекло,че и чернокожа
1
5
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Новината за бременността беше изключително романтична по две причини. Първо, че беше споделена навръх Свети Валентин и второ, защото крие връзка с принцеса Даяна. През 1984 година тя обяви, че с принц Чарлз очакват второ дете (самият принц Хари), а датата беше 13 февруари. Това обаче не бяха единствените неща, които хванаха окото на феновете.----Драма! Драма! Дра-***! Изкъртващо либерално.Не издържам на тоя трилър.